Ivana Brkljačić odstupila s mjesta direktorice mitinga

Nakon 12 godina rukovođenja najdugovječnijim sportskim natjecanjem u Hrvatskoj, Memorijalom Borisa Hanžekovića koji je 2020. godine održao svoj 70. miting, od njega se oprašta Ivana Brkljačić, dosadašnja direktorica, koja ostaje uz miting kao prijatelj manifestacije.

AK Dinamo-Zrinjevac, organizator mitinga koji je član prestižne Continental Tour Gold serije, podržava želju gospođe Brkljačić za novim izazovima i zahvaljuje joj na uspješnom i predanom radu i rukovođenju mitingom, uz želje za uspjehom u daljnjoj poslovnoj i privatnoj karijeri.

U posljednjih 12 godina miting je bio u raznim rangovima natjecanja Svjetske atletske federacije te je kvalitetom rezultata i natjecanja bio na razini najboljih svjetskih mitinga ranga Dijamantne lige, što je i zasluga predanog rada djelatnika AK Dinamo-Zrinjevac i partnera.

Atletski Klub Dinamo-Zrinjevac nastavlja s organizacijom mitinga te će pravovremeno obavijestiti javnost o novom rukovodstvu, kao i o svim novim informacijama vezanima za ovogodisnji 71. Memorijal Borisa Hanzekovića.