Naše vrijednosti – povjerenje, budnost i uslužnost – prepoznatljive su u cijelome svijetu

Securitas Hrvatska, kao dugogodišnji sponzor, ponosi se što je i ove godine dio jednog od najvećeg atletskog svjetskog spektakla – 73. Boris Hanžeković memorijala koji okuplja sportsku elitu u srcu Zagreba.

Zadovoljstvo nam je što naše zaštitarke i zaštitari pomažu kako bi najstarija sportska priredba u Hrvatskoj protekla sigurno za natjecatelje i posjetitelje. Naše vrijednosti – povjerenje, budnost i uslužnost – koje predstavlja i naš logotip, prepoznatljive su u cijelome svijetu.

Securitas je osnovan 1934. godine i od tada se mnogo toga promijenilo, ali naša osnovna uvjerenja ostala su nepromijenjena. Sigurnost je osnovna pretpostavka za sve nas da uživamo u životu s prijateljima i obitelji te da činimo dobro i postižemo najbolje rezultate na svim poljima privatno i profesionalno. Sve to ne možemo ako se ne osjećamo sigurno. Stoga je svima u Securitasu važnije nego ikad prije da pomognemo učiniti naš svijet sigurnijim mjestom, kao i događanja koje osiguravamo i štitimo.

Mi pomažemo učiniti vaš svijet sigurnijim mjestom – jest ono što predstavlja našu svrhu i svakodnevno nas motivira. Securitas je u svijetu sigurnosti poput vrhunskih sportaša koji neprestano ulažu vrijeme i energiju kako bi postigli najbolje rezultate i ispisali svojim uspjesima nove stranice u povijesti sporta. Stoga nam je neizmjerno drago da smo dio takve vrijedne i tradicionalne sportske manifestacije. Sportski duh koji vlada u gradu tih nekoliko dana i najbolja imena svjetske atletike garancija su postavljanja novih rekorda, ali i poruka o upornosti, trudu, odricanju koje vodi do uspjeha. Sjajan je to način populariziranja atletike, kraljice sportova, u sigurnom, navijačkom, prijateljskom i obiteljskom okruženju, pogotovo kod onih najmlađih čije vrijeme tek dolazi u društvu i na sportskim terenima.