Zagreb – kad znaš da si na pravom mjestu…

Zagreb

Kad znaš da si na pravom mjestu…

Jedinstven spoj kontinentalne i mediteranske Hrvatske, metropola, ali i grad u kojem je sve nadohvat ruke. Proturječja zagrebačkih ulica, od kojih su neke mirne i tihe, a neke pulsirajuće, savršeno odražavaju karakter Zagreba, grada u kojem svatko pronalazi nešto za sebe.

I baš zato što ne postoji jedan Zagreb, on je jedan i jedinstven.

Zagreb nudi mnoštvo lokacija na kojima ćete pretvoriti svoje brige u snagu, sumnju u samopouzdanje, a onu finu kremšnitu u mišiće. Pronađite svoju unutarnju motivaciju, spojite ugodno s korisnim i potrčite savskim nasipom, Jarunom ili Bundekom. Nevjerojatno je koliko se čari prirode može naći u srcu grada.

Ove su lokacije čest odabir i biciklista. Želite li ipak odmak od grada, uputite se u zeleni kraj koji ga okružuje i vrvi biciklističkim stazama namijenjenim svima – od ljubitelja ekstremnih brdskih vožnji do mirnih obiteljskih izleta u prirodu. Divan krajolik, znamenitosti zbog kojih ćete zastati i tek pokoji auto – zvuči kao savršen izlet na dva kotača.

Rekreativci željni mira, tišine i zvukova prirode neće biti razočarani. Gore i planine koje okružuju glavni grad prepune su staza koje željno iščekuju posjetitelje, od onih zahtjevnih penjačkih do laganih šetnica kroz šumu. Uputite se na Medvednicu, slijedite markacije i uživajte u pogledu!

Zagreb vam nudi idealne lokacije i terene za bavljenje sportom po vašem izboru, od nogometa na lokalnom igralištu, skijanja na Sljemenu do plivanja u jezeru Bundek. Velika je vjerojatnost i da ćete upoznati lokalce s istim interesima koji će vam otkriti još poneki skriveni biser.

Budi dio zagrebačke sportske priče!

#ZagrebSportStory

www.sport.infozagreb.hr