Poziv volonterima

U Zagrebu će se 1. rujna natjecati najbolji svjetski  atletičari, a  spektakl IAAF World Challenge Zagreb 201o. poznat u cijelom svijetu, prigoda je da svojim sudjelovanjem pridoneseš tome događaju i upoznaš vrhunske
sportaše među kojima je i naša Blanka Vlašić.
Ako si optimističan, poletan, vedar i komunikativan, govoriš jedan od ovih stranih jezika: engleski, njemački, španjolski, ruski i poljski, poznaješ rad na računalu: Word, Excel, PowerPoint, web dizajner si, imaš položen vozački ispit B kategorije, želiš biti logistička podrška na natjecanju ili hostesa, javi se.
Ured Mitinga treba volontere koji govore engleski, znaju raditi na računalu u programima: Word, Excel, PowerPoint u vremenu od 1. srpnja do 20. rujna 2010. Od 25. kolovoza do 2. rujna trebamo volontere koji znaju jedan strani jezik a radit će na Welcome desku, hostese, vozače te logističare za postavljanje bannera i ostale poslove na natjecanju koje će biti održano na zagrebačkoj Mladosti. Svi volonteri dobit će sportsku opremu po kojoj će biti prepoznatljivi.
Sudjeluj! Biti će to tvoj doprinos sportu, prilika za druženje s vrhunskim sportašima, novo iskustvo koje će te obogatiti.

Kontakt:


Adresa:
Hotel Westin
Izidora Kršnjavog 1
10 000 Zagreb
Telefon:
+ 385 1 4836 005
e-mail:
kata@zagreb-meeting.com