Pridruži se organizacijskom timu Boris Hanžeković memorijala

Boris Hanžeković memorijal najstarije je sportsko natjecanje u Hrvatskoj, ali i jedno od najstarijih atletskih mitinga u svijetu, koje je 2019. godine uvršteno u najprestižniju, zlatnu kategoriju, World Athletics Continental Tour, što je još jedna potvrda ugleda koji zagrebački miting ima u svijetu. Nema natjecanja u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe na kojem se može vidjeti toliko olimpijskih i svjetskih prvaka, sportaša koji su obilježili povijest atletike, kao na tradicionalnom zagrebačkom mitingu.

Prošlogodišnje 71. izdanje Boris Hanžeković memorijala s punim se pravom može proglasiti najboljim u povijesti najstarije hrvatske sportske priredbe. Prema bodovanju World Athleticsa – a boduju se rezultati ostvareni na mitingu i kvaliteta startne liste – 71. Boris Hanžekovć memorijal skupio je čak 89.608 bodova što ga je smjestilo na visoko 14. mjesto među svim svjetskim atletskim mitinzima. Iza zagrebačkog mitinga su čak i dva mitinga Dijamantne lige.

Televizijski prijenos išao u čak 130 zemalja svijeta, a putem streaminga na YouTube kanalu World Athletics-a gledali su ga još deseci tisuća ljudi. Prvi put se putem live streaminga u više od 100 zemalja mogao gledati i Memorijal Ivana Ivančića, natjecanje najboljih bacača kugle, koji se po uzoru na najveće svjetske mitinge od 2014. održava večer prije mitinga na atraktivnoj lokaciju u gradu na Zagrebačkim  fontanama.

 

Ove godine memorijal će se održati 72. godinu u kontinuitetu, 10. i 11. rujna 2022.

Kako bismo na vrijeme poduzeli sve potrebne radnje za kvalitetnu i uspješnu organizaciju ovogodišnjeg memorijala tražimo mlade, ambiciozne, proaktivne i kreativne ljude koji mogu raditi timski i koji su spremni svojim radom zajedno s postojećim timom doprinijeti uspješnosti i ovogodišnjeg mitinga.

Djelokrug poslova za koje tražimo kadar obuhvaća uredski dio koji se odnosi na sektore: ured mitinga, ured projekt managera mitinga, logistike, marketinga, promocije i oglašavanja, protokola, ceremonijala i ulaznica, tehničko postavljanje stadiona.

Ako želiš biti dio iznimnog tima, gdje te čekaju brojni izazovi, ako si spreman učiti i raditi s iskusnim profesionalcima i biti bitna karika u organizaciji još jednog uspješnog Boris Hanžeković memorijala, javi nam se.

Kontakt osoba: Nataša Legvart, natasa@zagreb-meeting.com