Poklon za mladog kreativca u zagrebačkom Centru za odgoj i obrazovanje Dubrava

U duhu vraćanja zajednici bez koje sport i sportska natjecanja ne bi imali puno smisla, izaslanstvo Hanžekovićeva memorijala na čelu s direktoricom mitinga Ivanom Brkljačić danas se uputilo u jedan posebno značajan posjet. U prijepodnevnim satima pozvonili su na vrata Centra za odgoj i obrazovanje u zagrebačkom naselju Dubrava te mladog Darka Papigu, koji je inače u Centru dosegao status maturanta za grafičkog tehničara pripreme, darovali potpuno novim Lenovo prijenosnim računalom.

Sigurni smo kako će novi laptop Darku izuzetno koristiti, s obzirom da se Darko – iako jako mlad – već nebrojeno puta potvrdio kao vrstan autor brojnih kreativnih rješenja za najrazličitije promotivne materijale, 1Z1-868 poput vizitki, promotivnih letaka, kalendara pa čak i pozivnica za vjenčanja. Ovog mladog kreativca iz mjesta Mače u Hrvatskom zagorju, Ivana je pozdravila u ime Hanžekovićeva memorijala, dok je Lenovo kao višegodišnji partner Memorijala ustupio jedan od svojih uređaja koji će Darku omogućiti da svoj talent i dalje razvija.

Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava jedina je ustanova u Republici Hrvatskoj u
70-298 kojoj djeca i mladež s tjelesnim invaliditetom mogu u primjerenim uvjetima steći srednjoškolsko obrazovanje i istovremeno biti uključeni u sveobuhvatnu rehabilitaciju. Jedan od glavnih ciljeva Centra je da njihovi učenici, po završetku rehabilitacije, izađu spremni za što samostalniji život i sve izazove koji ih u životu dalje čekaju.