Ulaznice

Prodaja ulaznica

Prodaja ulaznica za 70. Hanžekovićev memorijal počinje u četvrtak, 10.rujna. Ulaznice će se moći kupiti na prodajnom mjestu mitinga u SRC Mladost svaki dan od 10. do 15. rujna, od 16 do 20 sati.

Cijena ulaznica
Z
apadna tribina............100 kuna
Južna tribina......................75 kuna
Sjeverna tribina................50 kuna
Isto
čna tribina..................50 kuna

POVLAŠTENIH I BESPLATNIH ULAZNICA NEMA!
U prodaji će biti samo 700 ulaznica. Nema mogućnosti rezervacije niti kupnje većeg broja ulaznica. Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice.

Pravila za gledatelje
Upute koje se odnose na gledatelje: sigurnosni postupci za gledatelje Hanžekovićevog memorijala usklađeni su s lokalno implementiranim mjerama i smjernicama za sprječavanje širenja infekcije koronavirusom. Kupnjom ulaznice ili prihvaćanjem akreditacije smatra se da su prihvaćeni uvjeti organizatora. Sve informacije o propisima za gledatelje biti će na službenim stranicama Memorijala.
VAŽNA NAPOMENA: na bacanju kugle kod zagrebačkih fontana neće biti gledatelja!
Prilikom preuzimanja ulaznica bit će dodijeljen obrazac u koji je potrebno upisati tražene osobne  podatke te isti predati prilikom ulaska na stadion. Cilj prikupljanja podataka je jasna evidencija osoba koje su boravile na stadionu u skladu s epidemiološkom situacijom koja to zahtijeva. Bez suglasnosti i predaje obrasca, ulazak na stadion neće biti moguć.
Dezinfekcija i raspored sjedenja
Prilikom ulaska na stadion i njegovog napuštanja potrebno je održavati propisani razmak i ne stvarati gužvu. Volonteri na ulazu obavit će prskanje ruku gledatelja dezinfekcijskim sredstvom. Organizator će osigurati raspored sjedenja na tribinama koji zadovoljava propise lokalnih vlasti.
Maske
Nošenje zaštitnih maski obvezno je cijelo vrijeme boravka na stadionu.
Kupnjom ulaznice gledatelji prihvaćaju pravila organizatora o sprečavanju širenja zaraze koronavirusom.